Šįkart apie sausainius, skirtus vestuvėms. "Gabalėlio dangaus" keptus ir dekoruotus juos galėjote išvysti (o gal ir paragauti) Nuotakos draugės stende tik ką Vilniuje praūžusioje parodoje "Mūsų vestuvės".
Sausainis- visiems įprastas skanumynas. Bet siūlome pažvelgti į jį kitomis akimis. Dėl savo savybių- nesitepa, patvarus, lengvai transportuojamas, ilgai išsilaiko- kartai jis gali būti nepamainomas. Net ir ypatingomis progomis.
Specialiai vestuvėms dekoruotus sausainius galite skanauti per mergvakarius, įteikti svečiams su kvietimu į tuoktuves, vaišinti jais jaunųjų sveikintojus prie bažnyčios ar santuokų rūmų, išdėlioti ant puotos stalų su vietas žyminčiomis kortelėmis, jais papuošti desertų stalą ar įdėti išvykstantiems sveteliams lauktuvių....
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą